Fosta soție a lui Trump, ofertă colosală pentru a participa la un reality show

Fosta soție a lui Trump este curtată pentru un celebru show de televiziune și i se oferă o mică avere pentru a reveni pe micile ecrane. Ivana Trump, mama lui Eric, a Ivankăi și a lui Donald Trump Junior este din nou în centrul atenției, căci frumoasa blondă de 68 de ani are o oferă de nerefuzat pentru participarea la show-ul „Celebrity Big Brother”.

Ivana poate scoate la iveală secretele lui Donald Trump.

Fostul model a mai apărut în ultimul sezon al show-ului, care a fost difuzat pe Channel 4 în 2010, înainte ca franciza să fie mutată pe Channel 5, în anul următor. Și, odată cu dorința producătorilor de a aduce vechi celebrități în acest reality show, pentru a doua oară, se pare că Ivana Trump a primit și ea o ofertă cu multe zerouri. Mai exact, Ivanei i s-au oferit nici mai mult, nici mai puțin de 2 milioane de lire sterline pentru a reveni în televiziune. Ceea ce face ca ea să fie și mai dorită în show este tocmai faptul că a fost cândva soția actualului Președinte al Americii, Donald Trump.

Ivana are trei copii cu Donald Trump.

Cam atât de dornici sunt producătorii reality show-ului să o aibă pe mama primei fiice de la Casa Albă în show, încât ar scoate din buzunare o sumă colosală. Asta pentru că fosta doamnă Trump ar avea posibilitatea să dezvăluie anumite informații despre președinte și va garanta o audiență mare. Chiar o sursă a declarat pentru Star Daily: „Există șanse ca Ivana să dezvăluie informații intime sau jenante despre Donald. Îl cunoaște destul de bine. Pentru că sunt divorțați, este puțin probabil să se abțină atunci când va primi întrebări despre el.” Mai mult, aceeași sursă a declarat că unele lucruri care vor ieși la iveală pot cauza o ruptură în căsnicia actuală a președintelui cu Melania, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Donald și Ivana au fost căsătoriți din 1977 până în 1992.

Așa că, ar fi bine ca cei de la Casa Albă să fie cu ochii pe Ivana, căci imaginea și integritatea lui Donald Trump ar putea fi ciufulite în urma prezenței fostei soții la acest reality show: „Pentru prima dată, cei de la Casa Albă ar trebui să fie cu ochii pe CBB. Ceea ce va spune Ivana în casă ar putea provoca probleme serioase în căsnicia lui Trump”.

Foto: Getty, Arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA