Secretele siluetei Ancăi Ţurcaşiu

Anca Turcasiu3
Cine i-ar da 45 de ani?

Are 45 de ani, dar poate concura lejer cu tinere de 20 de ani. Şi asta pentru că, de-o viaţă, are grijă de corpul şi de sănătatea sa.

Anca Ţurcaşiu a dezvăluit secretul cu ajutorul căruia reuşeşte să-şi menţină silueta de invidiat chiar şi la 45 de ani. Cântăreaţa mărturiseşte că nu-i uşor şi că face sacrificii în acest sens. Printre acestea se numără un regim alimentar strict, îmbinat cu mişcare.

Anca Turcasiu4
Anca Ţurcaşiu are o siluetă pe care orice femeie şi-ar dori-o.

Artista spune că silueta ei nu se datorează genelor moştenite de la mama sa, care nu e nicidecum slabă, ci unor mici strategii care dau rezultate în timp.

„Genetic, nu ştiu dacă aş fi avut măsurile acestea, că mama a fost cam plinuţă. Ţin la sport, dietă, somn şi odihnă cât se poate. N-am apelat la nicio intervenţie estetică pentru că n-am avut nevoie şi nici nu cred că voi avea. Prefer metodele noninvazive, adică nu bisturiu şi injecţii. Cei care vor diete să consulte un nutriţionist, nu să caute pe internet sau să mă asculte pe mine, care sunt actriţă, cântăreaţă şi designer de interioare“.

„Nu mănânc dulce, doar miere dimineaţa, la cafea, şi rar un cub de ciocolată cu 70% cacao. Beau doar apă plată, limonadă şi, ocazional, vin roşu. Mă trezesc de obicei la 7.00. Sunt eforturi, nu-i uşor!“, a declarat Anca Ţurcaşiu pentru ziarulring.ro.

Anca Ţurcaşiu este căsătorită cu medicul Cristian Georgescu. Cei doi au un mariaj frumos, care durează de 16 ani, şi un băiat, în vârstă de 15 ani.

Anca Turcasiu
Când a împlinit 40 de ani, Anca Ţurcaşiu şi-a făcut „cadou” un pictorial deosebit.

Foto: pagina personală

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA