Secretul lui Jennifer Aniston. Ce face de arată atât de bine?

Jennifer Aniston este o femeie foarte frumoasă, dar face ea ce face și reușește să fenteze vârsta de 48 de ani. Actrița arată mai bine ca niciodată, chiar dacă nu a fost niciodată genul de femeie foarte slabă. Weekend-ul trecut, ea și-a sărbatorit a 48-a zi de naștere în Mexic, etalând un corp demn de o tânără de 28 de ani.  Ce face pentru a se menține în formă? Are o soluție ingenioasă. Iată exact modul în care actrița a ajuns la aceast trup de invidiat!

Exclusive... Premium: Jennifer Aniston Celebrates Birthday With Friends At Los Cabos Resort **NO USE W/O PRIOR AGREEMENT - CALL FOR PRICING**

A înlocuit carnea cu proteine vegetale sau ouă.

Pastele reprezintă plăcerea vinovată a lui Aniston. Dar, atunci când vrea să mănânce un astfel de preparat, apelează la o porție de lasagne de legume: „Dovlecei, vinete pe post de paste și un strat de brânzâ, apoi totul merge la cuptor”, dă un pont în ale bucătăriei o publicație de peste Ocean. De asemenea, micul dejun este unul plin de nutrienți.

Actrița a declarat pentru Bon Apetit că are trei opțiuni de mese principale, extrem de sănătoase. Uneori, masa sa de dimineață constă într-un smoothie de banane, cireșe, migdale, cacao, lapte de migdale și pudră de proteine. În alte zile, ea mămâncă un ou peste o felie de pâine prăjită și avocado. Cea de-a treia opțiune a lui Aniston este chiar interesantă – omletă din albușuri de ou cu puțină făină de ovăz pentru un supliment de proteine.

Cam așa arată mic-dejunul vedetei!

Good morning, Instagram!

A post shared by Living Proof (@livingproofinc) on

Să nu uităm că o siluetă perfectă cu strădanie se obține, așa că Jennifer are o dietă echilibrată pe tot parcursul anului: „Nu las alimentația să-mi scape de sub control”, declara ea pentru Yahoo!Food. Aniston are un stil de viață sănătos, indiferent că este în vacanță, la muncă sau acasă: „Manâncă cât mai multe și legume, păstrează-ți aportul de zahăr scăzut, bea multă apă și fă-ți somnul de frumusețe!”, acesta este îndemnul actriței.

De asemenea, sportul este foarte important. Știm că Jennifer este fan yoga, dar iată care sunt sfaturile sale, conform revistei Women’s Health – „Varietatea este cheia.” Ea recomandă și un circuit sportiv – 15 minute pentru exercițiile picioarelor, 15 minute pentru pedalat pe bicicletă, 15 minute de alergat.

Cel mai important, pune întotdeauna în practică ceea ce gândește. În timp ce unele celebrități promovează produse de slăbit contra unor sume de bani, Aniston nu recomandă decât produse în care crede cu adevârat.

Foto: Getty, Instagram, arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA