Selena Gomez are o sosie! Nimeni nu le-a putut deosebi. Tu poți?

Citeste tot despre:

, ,

Să fim serioși, la Hollywood există multe sosii! Asta pentru că-n cazul unor scene periculoase, niște cascadori bine antrenați, destul de asemănători cu actorii, intră în scenă și joacă rolul respectiv în locul actorilor. Totuși, acești cascadori – sosii nu seamănă chiar perfect cu actorii respectivi. Sofia, în schimb, ar putea oricând să-i ia locul Selenei Gomez, fără ca cineva să-și dea seama!

Să fie Selena sau Sofia? Noi zicem Sofia.

O cheamă Sofia Solares, are 23 de ani și vine din Mexic. Și-a făcut o profesie din a fi sosia Selenei Gomez și, credem noi, scoate bani buni din această afacere, căci îi iese de minune.  Tânăra nu numai că seamănă cu artista de 25 de ani, dar îi și împărtășește pasiunea pentru fashion.

Sofia are 23 de ani

De altfel, tocmai această calitate a făcut-o să ajungă populară pe Instagram, și-n cele din urmă să fie remarcată grație asemănării uluitoare cu Selena Gomez. În prezent, Sofia este un influencer, bucurându-se de aproape jumătate de milion de urmăritori pe Instagram. Anul acesta, Sofia a apărut și-n câteva reviste celebre, precum Elle și Cosmopolitan, în care a vorbit despre asemănarea cu Selena Gomez și despre benefiicile acestei asemănări! Iată câteva cadre cu tânărul model și instagrammer!

Sofia versus Selena
A avut un iubit care semăna perfect cu Justin Bieber

Iată o galerie foto cu Sofia Solares!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA