Selena Gomez l-a prins pe The Weeknd dându-i mesaje fostei!

În loc să-i aducă liniștea și fericirea, relația cu artistul The Weeknd îi aduce numai bătăi de cap Selenei Gomez. Potrivit presei internaționale, Selena ar fi aflat că iubitul ei își dă mesaje cu fosta, ceea ce, evident, nu i-a picat prea bine artistei.

trio
The Weeknd, prins între fosta și actuala

De când au apărut în public, în luna ianuarie, în calitate de cuplu, Selena și The Weeknd păreau să aibă relația ideală. Au fost plecați în vacanțe luxoase, petreceau alături de prietenii lor comuni, și nu ratau nicio ocazie de a-și arăta iubirea unul față de altul.

Adevărul este, însă, că Abel a călcat pe bec acum câteva zile, dându-și mesaje cu fosta, modelul Bella Hadid, care nu-și mai revine după despărțirea de el. Din nefericire, Selena a aflat de toată această tărășenie și l-ar fi strâns cu ușa pe artist pentru a încheia socotelile cu fosta, dacă nu vrea să rămână fără iubita actuală.

O reacție, poate, normală, venită din partea unei iubite geloase, care se simte trădată. Din păcate, Abel are versiunea lui a faptelor și insistă să-i spună Selenei să stea la locul ei, căci el nu acceptă ca  nimeni să-i spună ce să facă. ”Abel și Bella vorbesc ocazional, dar este un tip independent, care nu acceptă să i să spună ce să facă. El găsește reacția Selenei ca fiind lipsită de tact și un real turn off”, spune un martor din anturajul lui The Weeknd.

Așadar, e posibil să asistăm cât de curând la o despărțire în cazul Selenei și a lui Abel, și la o împăcare între Bella și cântăreț. Voi ce credeți, cu cine se potrivește artistul mai bine? Cu Selena sau cu Bella?INAPOI LA PRIMA PAGINA