Selena Gomez și The Weeknd surprinși în ipostaze romantice

The Weeknd a încheiat anul 2016 cu despărțirea de îngerașul Victoria Secret, Bella Hadid, cu o nouă tunsoare și cu un nou album, iar 2017 l-a surprins sărutându-se cu o altă celebritate. Vă prezentăm surpriza de început de an, posibilul cuplu – Selena Gomez și The Weeknd.

captura tmz

Conform TMZ, marți seara, starleta pop de 24 de ani și rapperul canadian de 26  au luat cina la restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica. La plecare Selena l-a îmbrățișat pe cântăreț, a fost surprinsă zâmbind și oferindu-i lui Abel Tesfaye ( The Weeknd) un pupic.

Ca reacție la fotografiile apărute în presă, fosta lui The Weeknd, modelul Bella Hadid (20 ani), i-a dat unfollow Selenei Gomez pe Instagram.

Gomez și celebrul The Weeknd se cunosc de mai bine de un an și au cântat împreună la show-ul Victoria Secret din 2015. Selena este oficial singură de anul trecut, iar rapperul s-a despărțit de Hadid în luna noiembrie.

Dacă zvonul este adevărat,  înseamnă că cei doi cântăreți s-au detașat de relațiile anterioare și și-au găsit dragostea împreună. Așa cum spune și melodia Selenei ” inima vrea ce vrea”, același lucru este valabil și pentru cei doi artiști.

Foto: captură TMZINAPOI LA PRIMA PAGINA