Serena Williams a câștigat turneul Australian Open însărcinată în două luni

Ieri, toată lumea tenisului feminin a fost șocată de vestea pe care Serena Williams ne-a dat-o indirect, via Snapchat. Este însărcinată în 20 de săptămâni! Asta după ce și ne-a mai surprins deja cu informația că se va mărita, când lumea nici nu știa că are o relație. Ei bine, are, și fericitul soț și tată este, după cum știm deja, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian.

Cel mai probabil, Serena va naște în august

Ceea ce ne surprinde mai mult, după ce facem un calcul simplu, este că Williams, în vârstă de 35 de ani, era însărcinată aproape în două luni pe 28 ianuarie 2017, atunci când a câștigat finala Australian Open și, odată cu asta, cel de-al 23-lea ei trofeu de Mare Șlem.

Serena Williams, după ce a câștigat turneul de la Melbourne, Australia. Însărcinată.

Știam că Serena esta o superwoman, dar nici chiar așa… Cu toate acestea, următoarele titluri de Mare Șlem vor trebui așteptate ceva mai mult, căci tenismana care va naște în vară va lipsi din circuit tot sezonul 2017. Cu toate acestea, purtătoarea de cuvânt a sportivei, Kelly Bush Novak, a declarat pentru presa americană că Serena intenționează să se întoarcă în activitatea sportivă anul viitor.

Suntem siguri că Serena își va reveni în formă foarte rapid și va mai domina tenisul mondial și după ce va deveni mamă.INAPOI LA PRIMA PAGINA