Serena Williams, în costum de baie! Uite cât de avansată e sarcina ei!

Citeste tot despre:

, ,

Aflată deja în al doilea trimestru de sarcină, tenismena Serena Williams se confruntă deja cu problemele tipice. Nu, nu e vorba despre probleme de sănătate, ci de cele pe care orice femeie însărcinată le are referitoare la luarea în greutate și schimbarea forțată a garderobei.

Serena și-a achiziționat un costum de baie

Serena Williams este o prezență foarte activă în mediul online, motiv pentru care i-a invitat pe fanii internauți la o sesiune de shopping. Tenismena în vârstă de 35 de ani, care e în prezent însărcinată, a filmat întreaga experiență din magazinul Target, unde intrase să-și achiziționeze un nou costum de baie.

Le-a arătat fanilor ce și-a cumpărat

Sportiva a mărturisit că deja se confruntă cu probleme legate de kilogramele câștigate în timpul sarcinii și că i-a fost destul de greu să-și găsească un articol potrivit pentru silueta sa. Totuși, aceasta le-a arătat, mândră, costumul de baie, întreg, al cărui cost e de doar 25 de lire, pe care l-a găsit potrivit. ”Am mers la cumpărături la Target – singurul loc în care am putut găsi un costum de baie care să-mi vină”, a mărturisit, sinceră, Serena, în timpul filmării de pe Snapchat.

Vor deveni părinți peste câteva săptămâni

Amintim că tenimena și logodnicul ei, fondatorul reddit, Alexis Ohanian, vor deveni părinți pentru prima dată. Zilele trecute, sora ei, tenismena Venus Williams, a dezvăluit accidental că Serena e însărcinată cu o fetiță, deși aceasta refuzase să recunoască public sexul copilului ei.

foto: Snapchat, arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA