Serena Williams, în luptă cu hoții. Vezi cum și-a recuperat sportiva telefonul

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 15:  Designer Serena Williams takes a bow following the Serena Williams Signature Statement by HSN fashion show during the Spring 2016 Style 360 on September 15, 2015 in New York City.  (Photo by Fernando Leon/Getty Images)
Serena Williams

Starul tenisului feminin, Serena Williams, despre care se zvonește că ar fi însărcinată, ne demonstrează că este o eroină chiar și în timpul liber. Asta după ce sportiva a reușit imposibilul: să prindă un hoţ care i-a furat telefonul mobil și a fugit cu el.

Ei bine, sportiva a povestit pe Facebook că se afla la restaurant împreună cu încă o persoană şi faptul că un bărbat a stat destul de mult timp în picioare a făcut-o să fie suspicioasă. Hoţul a profitat de un moment de neatenţie, a luat telefonul de pe scaun, unde îl lăsase Williams, şi a părăsit restaurantul.

Serena a reacţionat imediat după ce şi-a dat seama că i-a fost furat telefonul și a ieşit în fugă din restaurant, după hoţ. „El a început să alerge, dar eram prea rapidă pentru el. L-am prins într-o clipită. Cu un ton ameninţător, dar calm, l-am întrebat dacă nu cumva a luat «din greşeală» un telefon. S-a bâlbâit, probabil nu se aştepta să i se întâmple asta. S-a gândit şi până la urmă a spus că a luat alt telefon în locul celui care trebuia, din greşeală”, a menţionat Williams.

Jucătoarea a adăugat că în momentul în care a revenit în restaurant a fost aplaudată de cei aflaţi acolo. „Am fost mândră. Le-am arătat bărbaţilor de acolo că fac faţă oricărui agresor. A fost o victorie pentru doamne. Să nu te fereşti să ai curaj în faţa oricărei provocări doar pentru că eşti o doamnă. Să nu fii o victimă, să fii o eroină!”, a mai scris Serena Williams.INAPOI LA PRIMA PAGINA