Serena Williams își pune sarcina în pericol? Iată în ce ipostază a fost surprinsă!

Citeste tot despre:

, , ,

E deja însărcinată în șapte luni, însă nu are de gând să renunțe la viața activă pe care a dus-o până acum. Totuși, cea mai recentă ipostază în care s-a filmat a stârnit tot felul de reacții în mediul online.

Serena a intrat în ultimul trimestru de sarcină

A intrat în ultimul trimestru de sarcină, așa că nu mai e mult până își va strânge în brațe copilul. Totuși, Serena (35) n-are de gând să se închidă în casă până la momentul fericit. Nu, ea se bucură de concediul de dinaintea sarcinii așa cum știe ea mai bine: jucând tenis.

E greu să-i scoți tenisul din vene, chiar dacă o încetinește o burtică destul de proeminentă. Celebra tenismenă le-a arătat fanilor săi internauți că se descurcă pe terenul de tenis aproape la fel de bine ca înainte de sarcină, deci nici vorbă de retragere după nașterea copilului său sau alte lucruri de genul acesta.

Totuși, unii fani internauți s-au grăbit să tragă un semnal de alarmă și s-o avertizeze pe aceasta de faptul că un sport atât de solicitant i-ar putea face rău micuțului său. Au fost, desigur, și destui care și-au manifestat admirația față de tenismenă și de condiția fizică a acesteia în această perioadă a vieții sale. ”Ești o inspirație!”, ”Foarte bine! Continuă așa!”, ”Minunat, micuțul tău o să-ți moștenească pasiunea!”, au fost câteva dintre mesajele pozitive primite de aceasta pe contul de Instagram.


Noi o admirăm pentru dorința de a rămâne în formă și credem că orice o face pe ea fericită, îl face și pe cel mic!INAPOI LA PRIMA PAGINA