Serena Williams, momente tandre alături de fiica sa. Micuța Alexis Olympia este o scumpă!

Citeste tot despre:

,

A cucerit lumea tenisului și inima bărbatului care îi stă alături, Alexis Ohanian, iar fiica sa îi calcă pe urme, cucerind internetul. De când s-a născut, micuța Alexis Olympia Ohanian Jr. a devenit vedeta conturilor de socializare ale părinților ei celebri, dar este și cea mai mică deținătoare a unui profil de Instagram. Are doar o lună și 12 zile și topește inimile fanilor Serenei în cel mai nou video postat de mama ei mândră.

Miercuri, tenismena și fetița ei au fost protagonsitele unui scurt video distribuit pe Instagram și care a surprins un moment adorabil de tandrețe între mamă și fiică. Sportiva în vârstă de 36 de ani a slăbit mult după naștere și a arătat uluitor, machiată și cu părul drept în cele câteva secunde în care o sărută pe frunte pe prima ei născută, în timp ce aceasta scâncește la pieptul ei.

Serena William nu se dezlipește vreun moment de fata ei, de când aceasta a venit pe lume. Nu de puține ori, proapăta mamă a fost fotografiată dormind lângă fetița sa, sau ținând-o în brațe, iar fotografiile au strâns zeci de mii de apreciri și comentarii pozitive.

 

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA