Serena Williams nu va participa la Australian Open. Ce a determinat-o pe tenismenă să ia această decizie!

Anul trecut a fost unul încărcat pentru Serena Williams care a căștigat turneul Australian Open însărcinată, i-a dat naștere primului său copil și s-a căsătorit cu partenerul său, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian.

Alături de fiica sa, Alexis Olympia/

Dar iată că începutul de an 2018 nu o prinde în formă pe celebra tenismenă. După ce a pierdut primul meci de tenis de la nașterea fiicei sale, la Abu Dhabi, unul demonstrativ cu letona Jelena Ostapenko, Serena vine acum cu o decizie șocantă.  Americanca a anunțat joi că nu va apăra titlul Australian Open anul acesta, practic își amână revenirea pe teren. Deși sportiva în vârstă de 36 de ani a afirmat anterior că intenționează să-și reia cariera profesională în cadrul unui eveniment, la doar trei luni de când a deveni mamă, se pare că forma fizică nu îi va permite acest lucru.

„După primul meu meci de când am născut-o pe fiica mea am realizat că deşi sunt aproape, nu sunt acolo unde mi-aş dori eu să fiu. Antrenorul și echipa mea au spus întotdeauna să merg la un turneu  atunci când sunt pregătită să merg până la capăt. Astea fiind spuse, sunt dezamăgită să vă informez că am decis să nu concurez la Turneul Australian Open anul acesta. Cu toate acestea, amintirea de la turneul de anul trecut este una pe care o port în minte și Olympia și cu mine ne pregătim să revenim. Apreciez susținerea și înțelegerea fanilor mei și a celor de la Australian Open.”, a scris Serena pe Instagram.

Prima fotografie însărcinată.

Serena nu mai intrase pe teren de când a câștigat Australian Open anul trecut, în ianuarie 2017, după acest eveniment dând publicității vestea că este gravidă. Totuși, la 11 luni de la eveniment, sportiva a revenit pe 30 decembrie într-un meci demostrativ la Abu Dhabi, pe care de altfel l-a și pierdut.

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA