Sex în apă? DiCaprio surprins cu noua iubită, Nina Agdal

Dacă până acum aveam doar zvonuri despre relația dintre Leonardo DiCaprio și modelul Nina Agdal, acum avem și câteva dovezi incontenstabile: fotografii cu cei doi, surprinse în timpul unei escapade recente în Malibu.

nina-agdal-leonardo-dicaprio
Nina Agdal (fosta iubită Adam Levine) și Leo DiCaprio

Leonardo DiCaprio și Nina Agdal n-au scăpat de ochiul vigilent al paparazzilor și-au ajuns pe primele coperte ale ziarelor de scandal. Asta și pentru că cei doi îndrăgostiți, care nu și-au confirmat încă relația, pare să se fi distrat mai mult decât încearcă ei să lase. Ne referim, desigur, la supoziția că cei doi au făcut sex în apă, date fiind imaginile în care cei doi apar împreună în apă, dar și mărturia paparazzo-ului cum că cei doi au nu s-au grăbit să iasă pe din apă.

În fine, că au făcut sex în apă sau nu este deja irelevant, mai șocant este faptul că Leo a făcut din nou o cucerire în rândul ”Îngerașilor” Victoria`s Secret și că s-a nimerit a fi chiar fosta iubită a lui Adam Levine. Sau să fi fost invers, adică ”îngerașul” să fi tras la actor, știută fiind slăbiciunea acestuia pentru modele?

Cert este că-n doar câteva zile de când sunt împreună, Adam și Nina au bifat deja o vacanță în Montauk (New York), dar și-n Bahamas.

Desigur, prietenii lui Leo ne spun să nu ne punem prea multe speranțe că această relație va dura sau va fi ceva mai mult decât este în prezent, căci aceasta este ca oricare alta a actorului, adică de durată scurtă și fără obligații.

Anul acesta, Leo a mai fost legat de domnișoare precum Chelsey Weimar, Ela Kawalec și altele asemenea lor.

foto: TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA