Sex pe gheață la Jocurile Olimpice. Ei au șocat audiența cu această poziție!

Formează una dintre cele mai populare perechi de dansatori pe gheață din lume. Vorbim de canadienii Tessa Virtue (28) și Scott Moir (30), care și-au asigurat deja o medalie de aur în proba pe echipe, de duminica trecută.

Numai că cei care le-au admirat dansul pe gheață în această probă a Jocurilor Olimpice din Coreea de Sud n-au putut trece cu vederea pozițiile neobișnuit de hot pe care le-au abordat aceștia în programul inspirat din filmul Moulin Rouge.

La un moment dat, Scott o ridică pe partenera sa pe umeri, întoarsă spre el, astfel încât fața acestuia este plasată riscant de aproape de zona ei inghinală. După programul care a fost atât de discutat în presa de specialitate, Moir a recunoscut că această poziție a fost voit sugestivă.

“Am vrut să transmitem un mesaj diferit, iar dacă asta a însemnat să imprimăm o notă ridicată de sexualitate programului, atunci consider că misiunea noastră a fost îndeplinită”, a spus canadianul.

La rândul ei, Tessa a glumit într-un interviu catalogând programul lor de dans ca fiind porno. Înainte de începerea Olimpiadei, canadienii au fost rugați să-și cumințească programul, pentru a putea fi privit și de familiile cu copii, însă dansul prezentat de aceștia în concurs și-a păstrat nota extrem de sexy.

Iar dacă interesează pe cineva și acest aspect, vă spunem noi: acești frumoși și talentați canadieni nu sunt împreună și în afara patinoarului. Dar ar face, ce-i drept, o pereche hot.INAPOI LA PRIMA PAGINA