Shannen Doherty a terminat ședințele de chimioterapie. Cum se simte acum?

Acum câteva zile, Shannen Doherty le-a mărturisit fanilor ei internauți că a dus la bun sfârșit ședințele de chimioterapie. Luni, actrița în vârstă de 45 de ani a fost surprinsă de paparazzi, la cumpărături.

shannen
A terminat ședințele de chimioterapie. Alături de doctorul care a tratat-o în toată această perioadă.

Shannen pare să se simtă mai bine acum că a scăpat de chinuitoarele ședințe de chimioterapie. Actrița a fost surprinsă, ieri, alături de mama sa, la cumpărături prin Venice, California. Îmbrăcată într-un outfit casual, actrița de 45 de ani părea bine dispusă și chiar în formă.

shannenn
Așa arată Shannen după chimioterapie.

Se vede că a putut recupera câteva kilograme pe care le-a pierdut în timpul tratamentului și că starea ei de spirit este destul de bună, deși – spune ea – ”așteptarea de-abia a început”, făcând referire la faptul că în continuare nu se știe dacă a scăpat de cancer, actrița așteptând în prezent rezultatele unor analize. ”Aștept rezultatele analizelor. Aștept să vadă dacă am scăpat de cancer sau nu. Aștept să-ncep operația de reconstrucție. Aștept.”, a mărturisit Shannen pe contul ei de Instagram.

shannen-doherty-sot
Alături de soțul ei, de Ziua Îndrăgostiților

Zilele trecute, Shannen a postat un mesaj emoționant la adresa doctorului care a ajutat-o să treacă prin toată această perioadă: ”Mi-a spus că n-a intrat la medicină pentru a face bani. Ci pentru a ajuta oamenii. Pe mine m-a ajutat. E o raritate. Plus că mă face mereu să râd”.

foto: captură DailyMail / instagramINAPOI LA PRIMA PAGINA