Shannen Doherty, Brenda din „Beverly Hills 90210“, prima apariție după anunțul că are cancer la sân

Celebra actriță din serialul anilor ’90, care-a interpretat-o pe Brenda Walsh timp de 4 ani și pe Prue Halliwell în serialul Charmed, a avut o apariție rară la gala caritabilă Baby2Baby din Los Angeles – o fundație non-profit dedicată copiilor defavorizați. Mai exact, este prima apariție oficială după ce-a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer mamar, la începutul anului acesta…

Shannen Doherty în Vera Wang la gala caritabilă
Shannen Doherty în Vera Wang la gala caritabilă

Shannen Doherty, în vârstă de 44 de ani, a aflat că are cancer la sân în martie, moment din care s-a retras din lumea mondenă pentru a se concentra asupra tratamentuluiși sănătății sale. La începutul anului, bruneta a dat în judecată o firmă care nu i-a mai plătit asigurarea medicală, fără ca ea să știe. Ulterior, o consultație la medic s-a transformat într-un moment șocant, când a aflat că are “cancer metastatic invaziv la cel puțin un nodul limfatic” – compania dată în judecată neagă că ar fi vinovată de acest lucru. Shannen a mărturisit, de asemenea, că doctorii săi au asigurat-o că boala s-a răspândit în timpul cât n-a fost asigurată și că va trebui să urmeze chimioterapi și o mastectomie.

Cu toate că a stat departe de centrul atenției, actrița de 44 de ani din “Beverly Hills 90210” a postat fotografii pe rețelele de socializare și după ce-a fost diagnosticată. Shannen se află la cea de-a treia căsnicie, cea cu Kurt Iswarienko – din 2011, și și-ar dori foarte mult să aibă copii. Îi urăm multă sănătate!

attends the 2015 Baby2Baby Gala presented by MarulaOil & Kayne Capital Advisors Foundation honoring Kerry Washington at 3LABS on November 14, 2015 in Culver City, California.
Shannen a fost diagnosticată în martie 2015

FOTO GETTY IMAGESINAPOI LA PRIMA PAGINA