Shannen Doherty: ”Cancerul s-a răspândit”

Celebra actriță se luptă cu cancerul mamar de un an și jumătate. Și deși-n urmă cu trei luni, actrița a trecut printr-o mastectomie (excizie chirurgicală a glandei mamare), starea ei de sănătate nu se îmbunătățește, din păcate.

shannen-doherty
Shannen a declarat că face chimioterapie acum

Shannen Doherty a acordat, luni, un interviu emoționant pentru Entertainment Tonight, în care a vorbit despre degradarea stării sale de sănătate și despre schimbările prin care trece. Actrița de 45 de ani a mărturisit că unele celule canceroase s-au răspândit în ciuda operației de mastectomie, și că este nevoită să facă chimioterapie acum. ”Va da roade chimioterapia? Radiațiile mă vor salva? Voi mai trece prin asta încă o dată?”, sunt întrebările despre care actrița povestește că-i revin în cap constant, deși toți îi sunt aproape și-ncearcă s-o sprijine și s-o încurajeze cât mai bine cu putință.

Actrița, care a devenit cunoscută în urma rolului din ”Beverly Hills, a mai declarat că a fost nevoită să se radă pe cap, căci părul începuse să-i cadă. Shannen a ales să facă momentul public, pentru a-i inspira și încuraja și pe alți bolnavi de cancer.

shannen 2
S-a ras în cap

Doherty a fost inițial depistată cu cancer la sân în februarie 2015.

sot
Soțul și colegii din ”Beverly Hills” îi stau aproape


INAPOI LA PRIMA PAGINA