Sharon Stone cea naturală sau Melanie Griffith cea ajutată de bisturiu?

Citeste tot despre:

,

Una are 59 de ani, cealaltă cu un an mai mult, dar fac parte din aceeași generație de actrițe. Sharon Stone (59) și Melanie Griffith (60) sunt acele dive ale anilor ’80 care au cucerit publicul cu sex appealul afișat în peliculele vremii.

Iar, în particular, au fost devoratoare de bărbați frumoși și celebri, ultimul care se înscrie pe lista lui Melanie, de exemplu, fiind seducătorul Antonio Banderas.

Sharon Stone la 59 de ani
O actriță cu chip natural

Ajunse la pragul celor 60 de ani, cele două blonde fatale de la Hollywood au abordat bătrânețea în două moduri diferite.

Sharon Stone nu s-a opus trecerii timpului și nu a intervenit (prea mult) în aspectul ei fizic. Și văzând cele mai recente poze cu actrița, e drept că nici n-a fost nevoie, Sharon încă arată superb.

Nu același lucru s-a întâmplat cu Melanie Griffith, aproape desfigurată de operațiile estetice de care a devenit dependentă, în ultima perioadă. Ce-i drept, în ultimii ani, se pare că actrița a lăsat-o mai moale cu injecțiile și implanturile de tot felul, așa cum a lăsat să se vadă la gala de pe 4 noiembrie, din Los Angeles, la care aceasta a participat.

Melanie Griffith la 60 de ani
Melanie s-a ajutat de chirurgia estetică

Voi pe cine preferați: pe Sharon cea naturală sau pe Melanie cea ajutată de bisturiu?

Foto: Getty Images, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA