Sharon Stone, terorizată timp de cinci ani de un bărbat bolnav psihic. Cum s-a apărat

Citeste tot despre:

,

Celebra actriță este îngrozită de gândul că bărbatul care a hărțuit-o în ultimii cinci ani va fi liber, așa că a decis să ia măsuri pentru a se proteja pe sine, dar și pentru a-și feri familia de posibilele acțiuni ale acestui bărbat.

52160261 Actress Sharon Stone greets David Geffen at a nail salon in Beverly Hills, California on August 31, 2016. She got a her nails done and a massage before continuing about her day. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Sharon i-a cerut judecătorului să-i semneze un ordin de restricție împotriva acestui bărbat periculos

Sharon Stone a reușit să convingă un judecător să-i semneze ordinul de restricție împotriva lui Phillip Barnes, un bărbat care i-a trimis timp de cinci ani, din spatele gratiilor, scrisori dintre cele mai ciudate.

Sharon a depus la tribunal o scrisoare în care bărbatul își închipuie că actrița este una dintre soțiile lui și o altă în care acesta îi spune actriței să-i aducă o armă și genți pline de diamante: ”Adu-mi două genți pline cu diamante, cele două legitimații CIA, 20 de miliarde dolari și pistolul meu”.

Actrița le-a mărturisit celor de la TMZ că s-a văzut nevoită să ceară ordinul de restricție după ce a aflat că bărbatul va fi eliberat în patru luni. Amintim că Sharon a mai avut un ordin de restricție împotriva lui în 2011, atunci când individul a pătruns pe proprietatea ei din Beverly Hills, însă a expirat în 2013.INAPOI LA PRIMA PAGINA