Şi-a abandonat jobul în televiziune, după ce şi-a descoperit o tumoare pe creier!

Citeste tot despre:

Această vedetă are o poveste incredibilă: şi-a descoperit o tumoare pe creier exact în perioada în care mama sa se trata de un cancer cerebral în stadiul 4!

Frumoasa Maria Menounos (39), căci despre ea este vorba, are o poveste uluitoare. Maria şi-a dat seama că de la o vreme avea tot mai des dureri de cap şi întâmpina  dificultăţi de vorbire, dar şi de citire a prompterului la E! TV, postul la care a îndrăgit-o atâta lume. Trei luni mai târziu, după o serie de investigaţii, a descoperit că avea o tumoare pe creier, de mărimea unei mingi de golf, care-i apăsa nervii faciali. „N-am plâns. Am râs, de fapt”, a povestit ea pentru revista People. „Mi s-a părut ireal, de necrezut, de-a dreptul nebuneşte că mama avea o tumoare pe creier – şi eu la fel!” A consultat acelaşi neurochirurg ca al mamei sale şi s-a programt la operaţie chiar pe 8 iunie, ziua în care a împlinit 39 de ani. În timpul operaţiei care a durat 7 ore, doctorul a extirpat 99,9% din tumoarea, de altfel, benignă. „Mi s-a spus că sunt 7% şanse ca tumoarea să crească la loc.” Această experienţă a determinat-o să renunţe la postul ei de la E! News.

Dar acum, Maria se reface acasă, alături de mama sa – şi ea aflată într-o stare stabilă – şi de Keven Undergaro, bărbatul cu care s-a logodit anul trecut, după 19 ani de iubire. „Faţa încă îmi este amorţită. Refacerea durează, dar de la zi la zi sunt tot mai bine”, spune ea, plină de optimism.

Maria şi logodnicul ei, Kevin

Foto: Getty Images

 INAPOI LA PRIMA PAGINA