Și-a luat revanșa. Penelope Cruz a schimbat 3 ținute super sexy, astăzi, la Cannes

Dacă ieri, în prima zi a Festivalului de Film de la Cannes, Penelope Cruz dădea greș cu cele două ținute alese pentru a defila pe covorul roșu, respectiv la o cină organizată după ecranizarea filmului în care joacă, astăzi, celebra actriță și-a luat revanșa.

A avut o zi plină, schimbând nu mai puțin de 3 ținute, reușind să capteze toate privirile. A renunțat la alegerile bătrânicioase și și-a asumat criticile specialiștilor în fashion, așa că soția lui Javier Barden a impresionat în trei combinații diferite de piese vestimentare. A purtat o rochie neagră cu bretele pe gât și un detaliu chic din dantelă la spate, ca mai târziu să opteze pentru o ținută de primăvară. A ales o creație vintage, cu rever și pliuri, cu imprimeu floral, asorată la o pereche de stiletto alb imaculat.

Ultima ținuta a fost de departe cea mai sexy. Un costum de inspirație marinărească, blue navy, format din sacou cambrat și o pereche de pantaloni foarte cool, lungi, cu crăpătură pe picior și nasturi aurii. Simplu, dar foarte elegant, a adăugat un tricou galben cu decolteu în V, pentru un contrast puternic.

Foto: Splash, Hepta, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA