Și-au etalat iubirea! Mădălina Ghenea și Matei Stratan, drăgăstoși la Afrodite Awards!

O prezență obișnuită la Afrodite Awards, Mădălina Ghenea n-a ratat nici această ediție a acestui eveniment. Ba mai mult, în acest an, a sosit la brațul iubitului ei, Matei Stratan, alături de care a devenit mamă acum nu foarte mult timp.

Au petrecut toată seara împreună

Tineri, frumoși și foarte îndrăgostiți, Mădălina Ghenea și Matei Stratan au fost ca doi porumbei la Afrodite Awards. Au stat numai împreună, s-au privit îndelung, și au profitat de fiecare moment liber pentru a-și manifesta iubirea.

Foarte drăgăstoși în public!

Așadar, la doar trei luni de la naștere, Mădălina Ghenea și-a făcut curaj și a revenit pe covorul roșu. Actrița este într-o formă fizică de invidiat, iar cel care a admirat-o și sorbit-o din priviri a fost chiar iubitul ei, care cu greu și-a ținut mâinile departe de ea.

La acest eveniment, Mădălina a îmbrăcat o rochie albă, elegantă, cu un croi sofisticat, care i-a lăsat la vedere decolteul, dar și picioarele bronzate și bine tonifiate. Și-a accesorizat ținuta cu un clutch auriu și o pereche de sandale albe, înalte, care se legau de gleznă. Partenerul ei de viață a ales să poarte un costum elegant, blue-navy, și o cămașă cambrată.

foto: SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA