Simona Gherghe a spus „DA” FOTO

De sâmbătă, vedeta Antenei 1 este doamna Săndulescu. Ea s-a căsătorit cu tatăl fetiţei sale. Iată detaliile cununiei lor.

Cu puţin înainte s-o aducă pe lume pe fiica sa şi a lui Răzvan Săndulescu, Simona Gherghe a ajuns în faţa ofiţerului stării civile care, în cazul ei, a fost însăşi primăriţa Capitalei, Gabriela Firea. Fostă colegă de trust şi prietenă bună a cuplului, Gabriela Firea a oficiat cununia civilă a Simonei cu Răzvan sâmbăta trecută.

Pentru ziua cea mare, Simona a ales o rochie din voal de culoarea caisei, cu aplicaţii preţioase în partea de sus şi pe funda din talie, la care a purtat o pereche de sandale nude. Buchetul miresei a fost în ton cu ţinuta, realizat din liliac, bujori şi trandafiri

Răzvan a optat pentru un costum albastru, cu cravată roşie şi pantofi cognac.

Naşii cuplului sunt fost jurnaliştii Ionela Năstase şi Vlad Petreanu.

„Ne-am luat de mână și ne-am dus la starea civilă. Mă numesc Simona Săndulescu. Am luat numele lui”, a spus Simona Gherghe la Antena 1.

„Suntem fericiți. Suntem în așteptări, am trecut deja de 8 luni și de asta am și zis să ne căsătorim ca să avem același nume cu toții.  Răzvan a fost mai relaxat. Eu nu sunt foarte mobilă zilele astea. Am lăcrimat puțin. A fost un moment cu totul și cu totul special.”, a mai spus ea.

Peste doar câteva săptămâni, cei doi vor deveni părinţii unei fetiţe.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA