Simona Gherghe intră în concediu prenatal

Însărcinată în aproape şapte luni, gazda emisiunii „Acces Direct” se pregăteşte să predea ştafeta.

Simona Gherghe abia aşteaptă momentul în care-şi va putea ţine în braţe fetiţa. Şi, cum nu mai e mult timp până atunci, ea se pregăteşte să intre în concediul prenatal şi să acorde mai multă atenţie sarcinii sale, intrate în ultimul trimestru de evoluţie. Aşa că va ceda locul la cârma emisiunii pe care a prezentat-o vreme de şapte ani.

Dar chiar dacă va sta acasă, Simona şi-a anunţat fanii că va continua să comunice cu ei prin intermediul blogului său, pe care l-a activat recent.

„N-am avut stare până acum, pentru că toată energia mea s-a dus spre documentare. Citesc cărți despre puericultură, mai aflu lucruri și de pe internet (bine, apropiații îmi știu pasiunea pentru documentare, probabil că aș fi fost un excelent documentarist…) și decantez informațiile în lungile ore de insomnie, aproape noapte de noapte. Căci da, n-am avut pofte, grețuri și alte finețuri, însă nopțile de nesomn mă chinuie încă de la început.

Iar la călătorii… am renunțat din precauție, dar și din cauza problemelor despre care vă spuneam. Sigur, mi-e dor de un citybreak, mai ales că, înainte, obișnuiam să plecăm destul de des. În rest, programul a rămas la fel, muncă în timpul săptămânii, multă odihnă în weekend (și parcă tot nu-mi ajunge)”, a scris Simona Gherghe pe blogul său.INAPOI LA PRIMA PAGINA