Sinead O’Connor, declarații explicite: „Ultimul bărbat care mi-a atins corpul…”

A trecut de la agonie la extaz. La începutul lunii distribuia pe rețelele de socializare un videoclip plin de dramatism în care plângea și se declara depresivă, într-o stare care o putea determina să se sinucidă, iar acum cântăreața iralndeză Sinead O’Connor șochează din nou cu declarațiile. Recent, i-a trimis lui Russell Brand un mesaj sexual explicit pentru a-i mulțumi pentru sprijinul acordat atunci când ea era în impas.

Cântăreața în vârstă de 50 de ani a folosit pagina sa de Facebook pentru a-i comunica actorului englez gândurile sale. Dacă fanii era preocupați de sănătatea sa mentală după ce a dezvăluit că are gânduri sucidale, acum, artista revine cu o serie de mesaje cu tentă sexuală care-l vizează pe un comediant celebru.

Dupa ce a văzut filmul în care O’Connor a spus ca este singură, Russell Brand i-a trimis un mesaj de susținere în timpul unui episod din serialul său „The Trews”. El i-a spus cântăreței că ea are nevoie de: „conexiune, un sens, un scop, iubirea și un pic de timp”.

Răspunzând comedianului, artista a scris: ” Îți mulțumesc foarte mult pentru sprijinul acordat. Am simți întotdeauna o conexiune cu tine, te-am simțit apropiat. Sincer, am putea face ceva mai mult. Ultimul bărbat care mi-a atins corpul, a ieșit din sistemul meu reproductiv acum doi ani…. așa că, dacă vrei să faci parte din această călătorie a mea spre vindecare…haide!”

Actorul a fost iubitul lui Katy Perry prin 2009.

Într-un nou mesaj scris mult mai târziu, cântăreața care suferă de tulburări mentale a adăugat: „În cazul unei relații de lungă durată… singurul ales ar fi Russell, deci nu pierdeți timpul”. În timp ce Brand este logodit cu iubita sa Mabel, el a recunoscut că făcuse o pasiune pentru O’Connor în 2009. Pe atunci se vedea cu Katy Perry și declara:  „Întotdeauna m-am întrebat cum e să fii într-o relație cu Sinead.  Asta ar fi interesant, nu? N-am mai întâlnit-o până acum și nu cred că o voi aborda, dar cu siguranță mi-ar plăcea să o cunosc”. O’Connor  a dezvăluit că va pleca în vacanță pentru a se relaxa și a se recupera după criza de la începutul lunii: „Ei bine, fiind o fată norocoasă, cineva care mă iubește mi-a oferit o vacanță frumoasă.  (Russell mă poate vizita, deși …) nu va fi internet, așa că voi fi departe de voi pentru câteva săptămâni, dar nu trebuie să aveți motive de îngrijorare.”

Foto: Arhiva OK

 INAPOI LA PRIMA PAGINA