Sinead O`Connor, găsită în siguranță, după ce fusese considerată dispărută

Oficialitățile de peste Ocean au fost în alertă ieri, după ce cântăreața Sinead O`Connor a fost dată dispărută. Din fericire, artista a fost găsită în siguranță, după 32 de ore de căutare.

Celebrities at the ITV studios Featuring: Sinead O'Connor Where: London, United Kingdom When: 29 Jan 2013 Credit: WENN.com
Fotografie surprinsă în 2013

Starea ei de sănătate fizică și mentală i-a făcut pe toți să creadă că artista ar putea fi în pericol, după ce duminică, la ora 6:00 dimineața, aceasta a plecat să se plimbe cu bicicleta și nu s-a mai întors.

Ei bine, se pare că pericolul a fost evitat, căci artista a fost găsită în viață și sănătoasă, conform Poliției din orașul american Chicago.

„A fost găsită în siguranţă, nu mai este considerată dispărută sau în pericol”, a comunicat Poliţia din Wilmette, o suburbie a oraşului Chicago.

Totuși, Poliţia a refuzat să ofere mai multe detalii despre circumstanţele găsirii artistei.

Amintim că în noiembrie 2015, Sinead O’Connor a postat un mesaj prin care anunţa că a luat o supradoză de droguri din cauza „cruzimii” familiei sale.

Sinead O’Connor a devenit un star de renume global în 1990, cu hitul „Nothing Compares 2 U”, compus de artistul american Prince, decedat în aprilie. O’Connor a înregistrat 10 albume muzicale solo.

În anul 2012, Sinead O’Connor a suferit o cădere nervoasă şi a anulat un turneu internaţional de concerte.

foto: WennINAPOI LA PRIMA PAGINA