Singura fiică a lui Robin Williams nu vrea să-i calce pe urme tatălui său. Iată cum arată și ce planuri are!

S-a născut în 1989, în New York, ca singura fiică a cuplului Robin Williams – Marsha Garces Williams. Pe numele ei Zelda, fiica regretatului actor este singurul dintre cei trei copii ai starului care se bucură de notorietate și care, fără să vrea, a ales un parcurs asemănător în viață cu cel al tatălui ei.

Printre ultimele fotografii făcute împreună. Zelda și Robin Williams

Recent, Zelda a ținut un conferință de presă în care a vorbit despre viața ei după moartea tatălui său, dar și despre aspirațiile profesionale și obstacolele pe care le-a întâlnit din cauza faptului că e fiica celebrului Robin Williams.

Zelda are acum 28 de ani

Zelda, care e actriță, producătoare și scenaristă, și-a început pledoaria spunând că notorietatea tatălui său i-a făcut și mai grea ascensiunea la Hollywood. Ea spune că toți cei din jur au văzut-o ca fiind succesoarea celebruui actor, așa că s-au așteptat la un anume nivel al prestațiilor ei. Plus că există acest mit al copiilor de vedete care sunt fie foarte frumoși, fie foarte talentați. ”Mulți dintre copiii actorilor sunt modele, iar eu nu eram. Eram incredibil de scundă și aveam această voce joasă. Nu mă încadram în ”așteptările” lor vizavi de un copil de actor”, recunoaște Zelda.

Vrea să fie recunoscută drept o producătoare și o scenaristă de succes

Cât despre a-i duce mai departe munca tatălui său, Zelda (28) a mărturisit că nu și-a dorit niciodată să-i calce pe urme tatălui său și că vrea să fie recunoscute meritele ei, nicidecum cele ale tatălui său. ”Toată lumea crede că atunci când un copil își dorește să fie actor este pentru a-și depăși părintele sau pentru a-i lua locul. Nu pot eu să vorbesc pentru toți aceștia, însă în cazul meu nu o să se întâmple niciodată asta. Eu sunt de părere că dacă tatăl tău e primul om care ajunge pe lună, tu nu trebuie să te duci acolo. Astfel, ai fi a doua persoană pe lună. Care e scopul?”.

Nu-și dorește să fie comparată cu tatăl ei, și nici cu alți copii de vedetă

Zelda a mai povestit și că nu e atrasă de comedie, ci mai degrabă de filmele psihologice și de cele horror. În plus, ea spune că adevărata ei pasiune nu e actoria, deși și anul acesta apare într-unul (n.r. ”Locating Silver Lake), ci regia.  E, de asemenea, o scenaristă strălucită și speră ca-n curând meritele ei să fie recunoscute.

În copilărie, alături de tatăl ei:INAPOI LA PRIMA PAGINA