Situație incomodă! Katy Perry, întâlnire cu fostul

Se pare că locurile în vogă, pe care le frecventează celebritățile, nu-s prea multe la număr. Altfel cum am explica situația incomodă în care s-a găsit Katy Perry nopțile trecute, pe când se afla în compania actualului ei iubit, actorul Orlando Bloom? Poate ghinion pur!

katy perry
Katy are o relație fericită cu Orlando Bloom

Nu e nimic mai neplăcut decât să te-ntâlnești cu fostul, de care, să zicem, nu te-ai despărțit chiar în termeni buni. Ei bine, Katy Perry a pățit-o. Nopțile trecute, Katy și Orlando se bucurau de o ”cină romantică”, când, de niciunde, și-a făcut apariția fostul artistei, John Mayer.

O situație într-adevăr incomodă, căreia Katy și Orlando i-au făcut față cu brio, ne informează o sursă care se afla chiar la restaurantul hotelului Sunset Tower, din West Hollywood, unde luau masa cei doi.

Ba mai mult, artista ar fi schimbat vreo două – trei vorbe cu fostul, iar Orlando n-ar fi părut deloc deranjat. Mda, se pare că cei doi și-au rezolvat problemele între timp și că au putut păstra o relație de amiciție după despărțire.

john-mayer-katy-perry-
Katy și John Mayer, pe vremea când formau un cuplu

Amintim că artista și John Mayer s-au cuplat în august 2012, la puțin timp după ce Katy a divorțat de Russell Brand. În timpul în care au format un cuplu, John Mayer a devenit tată cu o fostă iubită, iar relația dintre Katy și el a avut, evident, de suferit. Dar, chipurile, ce-ar fi contribuit decisiv la despărțirea celor doi ar fi fost, de fapt, programul încărcat al lui Katy. Timp de 2-3 ani, cei doi s-au despărțit de nenumărate ori, înainte de a pune punct relației lor în luna iulie, anul trecut.

foto: arhivă okINAPOI LA PRIMA PAGINA