Șopârlă (ex-Animal X), acuzat că şi-a băgat iubita în spital

După ce a părăsit formația, nu s-a mai știut nimic de Alexandru Salaman. Până acum, când o fostă iubită îl acuză de violență.

Alexandru-Salaman
Alexandru Salaman, alias Șopârlă de la Animal X

Animal-X continuă să existe pe piața românească, însă fără Alexandru Salaman, zis și Șopârlă. De când s-a retras din formație, în februarie 2010, Alexandru Salaman a încercat să revină solo pe piața muzicală, dar n-a reușit și a intrat în afaceri. În prezent, deține un magazin alimentar.

Animal-X
Pe vremea când activa în Animal X (dreapta).

 

Cât privește viața personală, Alexandru s-a căsătorit cu Ana, o iubire mai veche, în 2011, dar căsnicia lor a eșuat.

Alexandru-Salaman-casatorit
Păreau că sunt făcuți unul pentru celălalt, dar au ajuns la divorț.

„Alex se bucură că a ieșit din Animal X, că nu mai e în centrul atenției. Magazinul este oaza lui de liniște“, a declarat, în emisiunea „WowBiz“, fosta lui iubită, Cristina.

Aceeaşi tânără care susţine că, în urmă cu trei săptămâni, a fost lovită cu bestialitate de Alexandru Salaman.

„Am fost bătută în seara de Halloween, de la 1 noaptea până la 4 dimineaţa, când a venit poliţia. (…) Când a ajuns poliţia, pe mine mă filmau, lui i-au dat amendă de 500 de lei şi nici nu l-au pus să semneze ceva“, a povestit tânăra la Kanal D.

Soparla-a-batut-o
Tânăra spune că Alexandru Salaman a mușcat-o de față.

„Aveam aproape un an de când eram împreună. La început a fost OK, s-a prefăcut, am zis că e artist. Dar am constatat văzut că bea foarte mult. A încercat să mai dea în mine şi altă dată, dar am trecut cu vederea, pentru că-l iubeam”, a mai mărturisit ea.

„Stăteam împreună, dar nu îmi dădea nici măcar o cafea. Nu m-a dus la munte sau la mare, nu îmi lua nimic. Începuse chiar să îmi ceară bani. (…) M-a dat afară pentru că mi-am luat un câine care e prea mare pentru el. La 3 dimineaţa mi-am luat hainele şi am plecat. Alex consumă alcool… mult. Era şi gelos pentru că îmi suna telefonul“, a descris Cristina relaţia pe care o avea cu Şopârlă.

Alexandru-Salaman-iubita-lui
În urma bătăii, Cristina a mers la IML.

„Sâmbată i-am dat mesaje, nu îl mai vazusem de 2 zile. Era cu prietenii la un pahar de vin şi m-am dus să îi fac o surpriză şi am început să bem împreună. S-a bucurat şi m-a rugat să rămân la el. În timpul discuţiei, i-am povestit ceva şi am ridicat puţin tonul. El mi-a zis să tac, mi-a astupat gura, m-a strâns de bărbie şi a început să mă bată. S-a întâmplat la el, la magazin. A dărâmat rafturile şi tot el s-a enervat că m-a împins în rafturi și s-au spart produse. Eu nu am făcut nimic, nici nu l-am împins. I-am zis să se calmeze, că îi dau eu banii pe ele. Îmi zicea că mă omoară, că mă distruge. M-a muşcat de nas, de faţă, de buză până mi s-a dezlipit de gingie, mi-a smuls părul din cap. Un trecător a văzut că mă lovea şi a sunat la poliţie, cu ajutorul lor am scăpat. Am rămas cu el pentru că am crezut că, în sinea lui, mă iubeşte şi că o să îi pară rău. Dar m-a bătut în continuare, m-a strâns de gât şi a încercat să îmi scoată ochiul stâng, mi-a dat cu pumnii la tâmplă, de am căzut pe jos şi am văzut negru în faţa ochilor. Nici nu m-a ajutat să mă ridic. Dimineaţă, când s-a trezit, l-am văzut că se filma cu telefonul şi spunea că eu l-am bătut. Am fost la IML şi la poliţie. Mă dor oasele, am vânătăi, mi-a smuls părul… Prietenii mei ştiu, mi-a mai smuls părul de pe partea stângă în trecut, acum câteva luni“, a povestit Cristina la WOWbiz.

Cristina-fara-par
Cristina a rămas și fără păr, la tâmpla stângă.

„Am încercat să mă împac cu el la o săptămână după incident, am fost la el la magazin, dar îl consola noua iubită, am cunoscut-o la el la magazin. Am fost şi i-am văzut în tandreţuri la un pahar de vin, o atingea pe fată. M-am simţit şi am plecat.  Îl voi da în judecată și îi voi cere despăgubiri. Nu știu încă ce sumă, o să mă consult cu avocații mei“, a mai spus tânăra.

 

Foto: WowBiz

 INAPOI LA PRIMA PAGINA