Sora Deliei Matache este o gravidă fit. Uite cum se antrenează în sala de fitness, însărcinată fiind în 8 luni!

Oana Matache, sora mai mică a Deliei, este o viitoare mămică foarte fit. S-a căsătorit în luna mai a acestui an cu iubitul său, Răzvan, iar Delia și Răzvan Munteanu le-au fost nași. A fost un eveniment frumos, dar cu peripeții pentru că Oana, însărcinată fiind cu primul său copil, a avut câteva momente de amețeală, probabil și din cauza emoțiilor, în timpul slujbei religioase.

De când a aflat că este gravidă a decis să urmeze o dietă echilibrată și să facă mult sport pentru a arăta bine pe tot parcursul sarcinii, dar și pentru a-și păstra postura corectă. Și a reușit, alături de un antrenor care a îndrumat-o spre niște antrenamente special concupute pentru o femeie însărcinată, menite să îi întărească mușchii, să o facă să se simtă bine în pielea ei, fără a-i dăuna copilului din burtică.

Sora Deliei și-a documentat antrenamentele pe contul său de Instagram și toată lumea a felicitat-o pentru că este o femeie activă până în ultimul moment al sarcinii și care arată extraordinar de bine. Chiar și acum, cu o burtică proeminentă, fiind gravidă în 8 luni, Oana este prezentă în sala de fitness, uimind pe toată lumea cu felul în care arată, mult mai tonifiată comparabil cu silueta sa de dinainte de programul fit mom.

Being pregnant is not a disease 😉 #fitmom @sergiu_sandu

A post shared by oanacosanzeana (@oanacosanzeana) on

Urmează să nască la sfârșitul acestui an, marcând 12 luni cu schimbări majore în viața sa – s-a căsătorit, a rămas gravidă și îi va da naștere primului său copil, iar nași de botez probabil că vor fi tot Delia și soțul său, căci tot ei le-au fost părinți spirituali Oanei și iubitului său în ziua nunții.

#workout #fitmom @sergiu_sandu

A post shared by oanacosanzeana (@oanacosanzeana) on

Nepotul sau nepoata Deliei va veni pe lume în luna decembrie, chiar înainte de Crăciun, chiar Oana scriind asta pe contul său de Instagram, la o fotografie cu ea pe banda de alergat surprinsă în sala de fitness: „Mai avem 3 săptămâni și facem cunoștință!!”

Mai avem 3 saptamani si facem cunostintaa!! 🙏🏼🎈🎉🐻

A post shared by oanacosanzeana (@oanacosanzeana) on

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA