Soția lui David Bowie, Iman, în doliu din nou. Ce i s-a întâmplat?

Văduva lui David Bowie trece prin momente cumplite. La nici trei luni de când soțul său a trecut în neființă, Iman a experimentat din nou pierderea unui om drag din viața ei.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 09: Model Iman attends the 2015 Glamour Women of The Year Awards dinner hosted by Cindi Leive at The Rainbow Room on November 9, 2015 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Glamour)
2015

Ca și-n cazul lui Celine Dion, anul 2016 pare a fi unul extrem de greu de suportat pentru modelul Iman. O sursă citată de Entertainment Tonight a declarat, joi seară, că mama lui Iman, Marian Abdulmajid, a decedat.

 Modelul era foarte apropiat de părinții săi și a declarat recent că aceștia au inspirat-o și ghidat-o în viață, mama ei fiind cea de la care a preluat toate valorile ei. ”Ea mereu îmi spunea că nu este nimic ce pot face băieții, iar eu nu pot face. Chiar mai bine decât ei.”, a declarat Iman, în urmă cu doi ani pentru ”The Guardian”.

Amintim că ultimele luni din viața lui Iman au fost extrem de triste, după ce-n luna ianuarie, cancerul i-a răpit viața soțului său, artistul David Bowie.

Sursa foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA