Soția lui John Legend, modelul Chrissy Teigen, a născut!

Așteptarea a luat sfârșit! Cântărețul John Legend și partenera sa de viață, modelul Chrissy Teigen, își pot strânge acum în brațe primul copil.

chrissy teigen colaj
A fost una dintre cele mai stylish graviduțe

Chrissy Teigen și John Legend trăiesc unul dintre cele mai fericite momente din viața lor. Primul lor copil, o fetiță perfect sănătoasă, a venit pe lume la sfârșitul săptămânii trecute.

poza chrissy teigen
Imaginea postată de model pe instagram, care dezvăluie greutatea fetiței sale

Fericita veste a fost dată chiar de proaspăta mămică printr-o postare pe contul ei de Instagram. Chrissy și-a înștiințat fanii internauți că joi, pe 14 aprilie, fetița ei s-a născut. Cu această ocazie, modelul a dezvăluit și numele primului ei născut: ”A sosit. Luna Simone Stephens, te iubim atât de mult!”.

Și cântărețul a dat șfoară-n țară că a devenit tătic. ”Iubirea noastră s-a născut. Luna Simone Stephens, născută joi, pe 14. Suntem mai fericiți ca oricând”, este mesajul postat de John pe Twitter.

51929967 Singer and actor John Legend and his wife Chrissy Teigen spotted leaving the gym in West Hollywood, California on December 14, 2015.  After, the pair did some light shopping. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Și-au dorit foarte mult să devină părinți

Amintim că modelul Chrissy Teigen a născut în luna octombrie, anul trecut, că ea și soțul ei, cântărețul John Legend, vor deveni părinți. Cu doar o lună înainte, Chrissy povestise că nu reușește să rămână însărcinată.

foto: arhivă personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA