Soția lui Matthew McConaughey, superbă la un eveniment în Miami

Citeste tot despre:

,

Este soția unui mare actor de la Hollywood și face furori de fiecare dată când apare în public, fie că este însoțită sau nu. Fotomodelul Camila Alves (35), soția lui Matthew McConaughey, a întors toate privirile la un eveniment în Miami, Florida.

Are 3 copii și arată senzațional, încercând să facă trecerea de la model la designer. Frumoasa braziliancă a fost invitată de seamă la un eveniment în Florida, fiind pe coperta revistei Ocean Drive din luna noiembrie. Camila a purtat o rochie elegantă, prețioasă, din catifea verde olive cu accente de auriu, în care a strălucit.

Soția lui Matthew a arătat pur și simplu ca o zeiță în outfitul îndrăzneț, cu un umăr dezgolit și unul acoperit de o mânecă bufantă, o rochie pe corp cu o crăpătură pe picior care i-a venit ca turnată.

Cu atât mai interesantă a fost creația, cu cât a fost accesorizată cu pietricele aurii în talie, subliniindu-i formele apetisante. De altfel, s-a vrut ca această piesă, probabil creație proprie, să fie vedeta outfitului, căci Camila a purtat doar o pereche de cercei aurii și sandale cu barete subțiri. Cât despre coafură și make-up, au fost impecabile. Camila a optat pentru un wet look, cu părul aranjat ușor pe spate și un smokey eyes în nuanțe de auriu.

Cu o asemenea soție, extrem de sexy, nu e de mirare că Matthew McConaughey este unul dintre cei mai norocoși bărbați!

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA