Soția unui actor celebru a făcut vâlvă pe rețelele de socializare cu această fotografie

A fost mai întâi dansatoare, apoi și-a descoperit pasiunea pentru actorie. Așa se face că-n scurt timp, după ce a făcut back-up dancing pentru Janet Jackson și Justin Timberlake, a debutat pe micile ecrane. Ba mai mult de atât, acum e căsătorită cu unul dintre cei mai talentați și sexy actori de la Hollywood. Știți la cine ne referim?

Da, Jenna Dewan, soția lui Channing Tatum, este cea care și-a afișat posteriorul pe conturile de socializare și care a creat o adevărată isterie în mediul online cu această fotografie. Culmea e că toate mesajele primite de Jenna erau pozitive, internauții susținând că nu e nimic rușinos în a fi mămică și a te afișa ca o femeie sexy, pe rețelele de socializare.

Așadar, Jenna este una dintre acele mămici HOT de la Hollywood, care știe să-și împartă foarte bine timpul astfel încât să se bucure  de momente tandre cu familia sa, dar și de clipe dedicate ei, femeii din ea.

Aici, în fotografia în care apare într-un neglijeu sexy, Jenna se pregătea pentru premiera filmului ”Kingsman”, la care a participat pentru a-și susține partenerul de viață, actorul Channing Tatum.INAPOI LA PRIMA PAGINA