Soții Macron și-au petrecut Crăciunul în Munții Pirinei! VIDEO

Citeste tot despre:

, ,

Surpriză de proporții pentru turiștii care și-au petrecut Crăciunul în stațiunea montană La Mongie, din Munții Pirinei. Soții Macron au schiat, cot la cot, cu ei!

De Crăciun, au mers la schi

Anul acesta, de Crăciun, președintele francez Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte Macron, au ales stațiunea La Mongie drept destinație de vacanță. Cuplul prezidențial a petrecut câteva zile, alături de prieteni apropiați, dar și de turiștii din zonă, ziua de Crăciun. Cei doi au fost fotografiați pe pârtie, iar ulterior în timp ce luau prânzul la un restaurant aflat la 2000 de metri altitudine.

Binedispuși și voioși, Emmanuel și Brigitte s-au bucurat de atenția celor din jur, și chiar au petrecut clipe de calitate în compania acestora. Potrivit unui video făcut public pe Twitter, Emmanuel a cântat melodii specifice acestei perioade alături de cei din jur și a ridicat un pahar de tărie în cinstea vremurilor ce or să vină. Îmbrăcată cu o geacă roșie și pantaloni de schi, dar echipată cu fular și căciulă, Prima Doamnă a Franței părea că se simte în largul ei în baia de mulțime.INAPOI LA PRIMA PAGINA