Soțul Sofiei Vergara, actorul Joe Manganiello, bolnav?

Până acum nu a dat înapoi de la nicio cascadorie pe care ar fi trebuit s-o facă pentru un rol, indiferent cât de periculoasă ar fi fost. Acum, însă, actorul s-a văzut nevoit să refuze să continue rolul din pelicula ”Navy Seal Team Six”, din cauza unor probleme de sănătate.

Cu soțiorul ei chipeș, Joe
S-au căsătorit în 2015, în Florida

Actorul de 39 de ani, căsătorit recent cu Sofia Vergara, trebuia să joace câteva episoade într-o nouă producție marca History Channel, însă a trebuit să renunțe la rol din cauza unor probleme de sănătate de ordin fizic, spune Entertainment Weekly.

Un reprezentant de-al actorului a precizat că este o problemă de sănătate cu care actorul se confruntă de ceva vreme, însă că actorul ”nu este în pericol”. Cel mai probabil, ”este vorba de o extenuare fizică”, mai spune unul dintre purtătorii de cuvânt al actorului, care le dă asigurări fanilor că Joe Manganiello va apărea curând pe micile ecrane.

magic mike
Joe, în ”Magic Mike”

Cariera lui Joe Manganiello este în plină ascensiune după succesul actorului în rolul din serialul ”True Blood”, dar și a rolului din filmele ”Magic Mike”.INAPOI LA PRIMA PAGINA