Speak și-a refăcut viața după despărțirea de Adelina Pestrițu?

Au format un cuplu timp de doi ani și jumătate, iar în octombrie anul trecut, Adelina Pestrițu și cântărețul Speak au decis să pună punct relației. Motivele nu sunt cunoscute, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Dacă despre Adelina nu știm să aibă pe cineva în momentul de față, pe Speak tabloidele îl dau combinat cu tot felul de fete.

Speak a petrecut într-un club de fițe din Mamaia.

Cântărețul și-a petrecut vacanța de 1 mai la mare, într-un club de fițe din Mamaia, în compania unor domnișoare simpatice. Ba mai mult, a și publicat pe contul său de Instagram fotografii de la petrecere. În ipostazele surprinse apare și sora uneia dintre vloggărițele de succes din România, Laura Giurcanu.

Ea este sora Laurei Giurcanu.

Lauraeste câștigătoarea sezonului doi „Next Top Model” și ]n prezent are un succes răsunător în vloggosferă, apărând în diferite scheciuri alături de Christina ICH, BRomania și fetele de la Like One și, mai nou, colaborând muzical cu Liviu Teodorescu și Dorian Popa pentru piesa „Fanele”.

Să fie ceva mai mult de o prietenie între cei doi?

Ceea ce nu știam este că sora sa, Bianca Giurcanu, este la fel de sexy și de cunoscută prin lumea mondenă. Ea a apărut în mai multe fotografii alături de Speak și se zvonește că cei doi ar forma un cuplu. Cât despre cântăreț, într-un filmuleț pe Instagram Stories spue că este singur: „Nu sunt cu nimeni, de ce ma intrebi. Când e sa fie ceva, fratele va zice.”

Au petrecut cu o gașcă mare de 1 mai la mare.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA