Special Exatlon! Anca Mihăilescu: „Eu și Giani Kiriță am fost cei mai înjurați”

Citeste tot despre:

,

Revista OK! le-a reunit pe unele dintre cele mai aprige concurente din echipa Războinicilor și cea a Faimoșilor într-o ședință foto fierbinte, la piscina Oasis de pe malul lacului Străulești.

Claudia Pavel, Anca Surdu, Diana Bulimar, Larisa Vasile, Alina Pană și Anca Mihăilescu au acceptat să îmbrace, pentru noi, cele mai sexy costume de baie și să vorbească despre experiența lor de la Exatlon și viața lor de după show.

Astăzi, vă prezentăm interviul cu cea mai controversată concurentă din echipa Războinicilor, Anca Mihăilescu!

Anca Mihăilescu
Vârstă: 32 de ani
Locul nașterii: Drăgănești-Olt
Single

Cum a început drumul tău spre Exatlon?
Anca Mă gândeam că am nevoie de o schimbare în viața mea și am văzut promo-ul cu emisiunea, am aplicat, am fost sunată și asta a fost.

Ce background sportiv ai tu?
Nu am. Fac doar sală, de câțiva ani. Am trecut probele și-am fost și simpăticuță, probabil. Simțeam că e
de mine emisiunea asta. În aceeași zi cu mine, a dat proba și Rafaela, colega mea de la Războinici. A abandonat la jumătatea cursei, a zis că ea nu mai poate.

Și, totuși, a fost aleasă.
Da, probabil că era nevoie și de o fată care să abandoneze.

Cum ți s-a părut finala?
Știam la ce să mă aștept, știam că va fi pe voturi. Și eu chiar am crezut că Vladimir va câștiga. La fel am simțit și la mexicani că va câștiga Ernesto. M-am și certat cu Ionuț din cauza asta. Pe el îl enervau persoanele pe care le vedea mai bune. Încerca să îi nominalizeze, nu suporta să fie cineva mai bun decât el. Devenise gelos și pe Lupu, atunci când i-am zis că e foarte bun.

E reală antipatia asta a ta pentru cei din echipa ta, Războinicii?
Da, este cât se poate de reală. Când am ieșit de-acolo, nu mai suportam pe nimeni. Nu s-a legat, așa, nimic. Ei erau oricum toți porniți pe mine.Acum, după ce s-a terminat, nu mai am probleme și resentimente față de nimeni. Uite, de exemplu, cu Ștefan nu m-am certat niciodată.

Cum a fost să fii personajul negativ de la emisiune?
Eu și Giani Kiriță am fost cei mai înjurați. Îmi scriau unii că dacă mă văd, mă bat, dar nu mai era o surpriză
pentru mine. Am primit multe amenințări. Cel mai mult m-a amuzat comentariul unui tip, care zicea că nu mai suportă să mă vadă la emisiune, că i s-a ridicat tensiunea și-i vine să spargă televizorul.

Chiar și-așa, ai și tu un suflet și trei persoane care s-au apropiat de el, în concurs. Cine sunt aceștia?

Ștefan, Mariana și Roxana, din echipa mea. Chiar dacă am ținut cu Faimoșii.

Ce-ai câștigat, profesional, după Exatlon?

În afara faptului că mă recunoaște lumea pe stradă, nu s-a schimbat nimic în viața mea. Sunt liber profesionist acum. Câțiva ani de zile am lucrat într-un cazinou, ca dealer-crupier. Am plecat pentru că era foarte stresant și un mediu la care am vrut să renunț. Acum sunt în vacanță.

Toată lumea are Instagram. Tu câți urmăritori ai adunat, după emisiune?
Chiar pe toți, pentru că de-abia îmi deschisesem contul și aveam vreo 100-200 de followeri. Acum am 65.000.
Este foarte bine pentru o persoană atât de detestată.
Pentru cea mai detestată prezență feminină de la Exatlon! Dar mie nu-mi plac persoanele tăcute, retrase, plictisitoare. Eu consider că trebuie să le arăţi oamenilor exact cum eşti tu.

Și tu cum ești, mai exact?
Exact așa cum s-a văzut. Poate acolo am fost puțin mai nervoasă și mai stresată decât în mod normal. N-am stat să-mi caut cuvintele, să-mi construiesc discursuri, eram spontană, nu mă gândeam la nimic.

Ți-a plăcut cum te-ai văzut la televizor?
Da, mi-a plăcut de mine. (râde)

Foto: Sorin StanaINAPOI LA PRIMA PAGINA