Special Exatlon! Diana Bulimar: „Cu Ștefan de la Războinici mă înțeleg bine, acum, după concurs”

Citeste tot despre:

,

Revista OK! le-a reunit pe unele dintre cele mai aprige concurente din echipa Războinicilor și cea a Faimoșilor într-o ședință foto fierbinte, la piscina Oasis de pe malul lacului Străulești.

Claudia Pavel, Anca Surdu, Diana Bulimar, Larisa Vasile, Alina Pană și Anca Mihăilescu au acceptat să îmbrace, pentru noi, cele mai sexy costume de baie și să vorbească despre experiența lor de la Exatlon și viața lor de după show.

Astăzi, vă prezentăm interviul cu cea mai titrată gimnastă care a participat la Exatlon, Diana Bulimar!

Diana Bulimar

22 ani

Locul nașterii: Timișoara

Single

Cum ai ajuns să participi la Exatlon?

Diana Într-o zi,  antrenorul meu mi-a dat un telefon și mi-a zis că prietenii noștri de la un canal TV știu de o emisiune și dacă aș vrea să merg și să discut despre concurs. M-a speriat foarte tare faptul că va dura cinci luni. Chiar le-am spus părinților mei, la telefon, înainte de a pleca: «Să aveți o zi frumoasă, nu știu când ne mai vedem: peste două săptămâni, trei… cinci luni!» Dar a fost o experiență extraordinară.

În cazul tău și-al celorlalți faimoși, n-a mai fost nevoie de probe, casting, așa-i?

A contat că aveam background de sportiv și rezultate în competiții.

Păi și dacă erau 1.000 de oameni faimoși și de formație sportivă, cum se făcea departajarea?

Probabil că au fost, dar când au venit la discuții și li s-a spus că e posibil să stea șase luni acolo, mulți au spus Nu. Plus că nimeni nu știa ce o să se întâmple, a fost ca o emisiune pilot și-atunci puțini au riscat.

A câștigat cine trebuie, adică Vladimir Drăghia?

Din punctul meu de vedere, da.

Dar tu ce-ai câștigat după Exatlon? 

Pot spune că gimnastica nu este cel mai în față sport, adică nu se vorbește atât de mult despre el, este un pic mai tabu. Am fost printre primele gimnaste care au ieșit în față, am zis că vreau să merg la o emisiune, vreau să mă deschid mai mult, să spun cum a fost să fii gimnastă și cum îți poți continua viața după ce ai stat atâta timp numai în cantonamente. Acum, sunt studentă la marketing și management la UNEFS.  Știu că unele dintre fostele mele colege au intrat în televiziune, dar tot așa, în emisiuni cu specific sportiv. Nimeni n-a încercat și altceva, ori în modă, ori în design, ceva nou. Eu am vrut ceva nou în viața mea și de aceea am și mers la Exatlon.

Cu câți urmăritori ai pornit pe Instagram și câți ai câștigat după emisiune?

Am pornit cu 40.000 și am ajuns acum la 160.000.

Un top trei al celor mai simpatice prezențe de la Exatlon, din punctul tău de vedere?

În primul rând Anca Surdu, pentru că provine din aceeași ramură sportivă, gimnastică. Noi nu ne cunoșteam înainte, dar am avut, acolo, destul timp s-o facem. Cu Ștefan de la Războinici m-am mai înțeles bine după concurs, dar și acolo, însă în emisiune n-aveam voie să vorbim între noi. Au mai fost și Bruce și Vladimir, amândoi. Cu Vladimir m-am înțeles, am fost pe același mood, aveam același istoric în sport, am avut multe de învățat de la el. Am apucat să stau o lună, în echipă, și cu Bruce, un om minunat. Îmi place foarte mult modul lui de a gândi și cum își croiește viața, cum are grijă de familia lui. M-a uimit cu poveștile lui.

Cine dansează mai bine: Bruce sau Alex de la Războinici?

Au stiluri diferite de dans, oricum. Nu pentru că a fost coleg de echipă cu mine, dar Bruce dansa la toate petrecerile la care am fost împreună. Chiar dacă nimeni altul n-o mai făcea, el era în mijloc și dansa. Cred că și la petrecerea voastră, el era singurul care dansa și ne-a făcut și pe noi, cei din jur, să ne simțim bine și să dansăm cu el.

Foto: Sorin StanaINAPOI LA PRIMA PAGINA