Spice Girls se reunesc pentru 10 milioane de lire sterline fiecare

Au format un grup care făcea furori pe scenă în anii ’90-2000, cinci fete simpatice care încântau publicul cu melodiile lor îndrăznețe. Din păcate, componentele Spice Girls au decis să meargă pe drumuri separate în 2012, când activitatea în această formulă a luat sfârșit. Astfel, Mel B a continuat cu muzica și cu poziția de jurat al emisiunilor America’s Got Talent și X Factor, iar Victoria Beckham s-a apucat serios de design, lansându-și mai multe colecții de haine.

Mel B pune la cale o reuniune Spice Girls

Deși au încercat să se reunească în formație completă de mai multe ori de-a lungul ultimilor ani, Victoria Beckham, Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton și Melanie Chisholm au hotărât în sfârșit să se sincronizeze, iar miza este destul de atractivă pentru ele. Joi seara, Mel B (42) a fost văzută plecând din Los Angeles la o întâlnire secretă cu Victoria Beckham (43), Emma Bunton, 42 de ani, Mel C, 44 și Geri Horner, în vârstă de 45 de ani, la Londra. Se pare că fanii vor avea ocazia să le vadă din nou pe cele cinci dive împreună, pe scenă, chiar dacă nu vor cânta. Deși vor primi sume importante de bani, se zvonește că fiecare fostă componentă Spice Girls își va rotunji veniturile cu câte 10 milioane de lire sterline.  Cântatul nu va face parte din program, în ciuda sumei colosale pe care o va primi fiecare, sau cel puțin Victoria Beckham refuză cu desăvârșire să apară din nou cu microfonul în mănâ în calitate de artistă.

Victoria refuză să cânte din nou.

În principiu, scopul reuniunii era ca cele 5 vedete că cânte din nou împreună pe o scenă importantă, însă Victoria refuză categoric acest lucru. O sursă a declarat pentru MailOnline: „Victoria se concentreaza în prezent pe Săptămâna Modei din New York, eveniment la care va ajunge luni. De asemenea, ea se gândește la o viitoare campanie de caritate”, așa că muzică este pe un loc neimportant în viața ei acum. Aceasta este reuniunea divelor pop, o reuniune căreia mulți nu-i dădeau speranțe că va mai avea loc. După o lungă perioadă de negociere, Victoria a fost de acord că este timpul potrivit pentru noi proiecte. În ciuda acestui lucru, ea refuză să își dedice timpul unui adevărat tur Spice Girls.

De luni de zile se zvonește cu privire la posibilitatea unei reuniuni Spice Girls, mai ales că Mel B a intenționat și în anii trecuți să le adune laolaltă pe fostele colege, însă în 2016 Victoria a decis că nu va participa. Acum, se pare că reuniunea are mai multe șanse de a se petrece.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA