Starul din „Fuller House” a devenit tătic pentru prima dată!

La cei 54 de ani ai săi, John Stamos trăiește pentru prima dată fericirea de a fi tătic. Soția sa, Caitlyn, a adus pe lume un băiețel în weekendul trecut, iar John a fost cel care a făcut fericitul anunț!

Au devenit părinți

John Stamos și-a anunțat fanii internauți, prin intermediul unei postări în mediul online, că a devenit tatăl unui băiețel. ”De acum încolo, cea mai bună partea a mea vor fi întotdeauna fiul și soția mea. Bine ai venit, Billy Stamos (numit după tatăl meu)! Nu mai sunt doar unchi. Peste măsură de fericit”, este anunțul făcut de actorul din ”Fuller House” pe rețelele de socalizare.

Alături de fericitul anunț, John a dat publicității și prima fotografie cu fiul său, Billy. În imaginea respectivă, micuțul apare stând pe pieptul tatălui său, în primele ore de după naștere.

În luna decembrie, John Stamos a anunțat că soția lui e însărcinată. ”Sarcina s-a întâmplat. Și atunci mi-am zis că aș face bine să-i pun un inel pe deget, căci acesta este mișcarea cea mai potrivită. Plus că oricum voiam să mă căsătoresc cu ea. Așa că i-am sunat părinții s-o cer în căsătorie, iar ei mi-au zis: <<Ai face bine s-o iei de nevastă!>>”, declara John în decembrie pentru revista People.INAPOI LA PRIMA PAGINA