Staruri bune de plată!

Dacă au bani, de ce să nu plătească chiar și pentru cele mai absurde motive, nu? Așa gândesc niște reclamanţi anonimi care încearcă să scoată profit de pe urma unor pârâţi VIP.

Lovitură sub centură. Justin Bieber e implicat într-un proces, în urma accidentării „bărbăţiei“ sale pe terenul de fotbal.

Toată lumea în picioare, jude­cătorul a intrat în sală și are pe ordinea de zi testiculele vătămate ale lui Justin Bieber și încălcarea confidențialității dosaru­lui medical al pacientului VIP. Nu e nicio glumă, pe 29 august cântărețul a fost im­plicat într-o acțiune judecătorească cât se poate de inedită. În luna mai, Justin a ajuns de urgență la spital din cauza unei lovituri în cea mai delicată – și mai dureroasă! – zonă anatomică posibilă. Bietul om s-a prezen­tat de-abia mergând cu picioarele cruciș la camera de gardă, după ce s-a accidentat pe terenul de fotbal. Vestea bună e că idolul ado­lescentelor poate avea în continuare o droaie de moștenitori. Vestea mai puțin bună e că prezența lui la spital a cauzat, evident, vâlvă. Astfel, o anume Kelly Lombardo, angajată acolo, a tras cu ochiul la dosarul medical al lui Bieber. Ea pretinde că s-a temut ca starul să nu fie diagnosticat greșit, însă oricum ar fi, a comis o indiscreție care-a costat-o chiar jobul. Înfuriată că a fost concediată, Kelly caută acum răzbunare. A început o serie de procese și a ajuns să-și apere drepturile (care or fi alea în cazul unui cadru medical care nu res­pectă intimitatea pacientului?!) până și la Curtea Supremă de Justiție, unde susține că și-a pierdut serviciul doar pentru că este femeie. „Clienta mea n-a accesat do­sarul domnului Bieber“, pretinde avocatul reclamantei. Iar PR-ul lui Justin a rămas, cum era de așteptat, fără replică.

Arătată cu degetul. Katy Perry s-ar face vinovată pentru pierderea degetului de la picior a unei foste angajate.

Tot pe 29 august, s-a trezit și Katy Perry târâtă într-un proces aproape ilar. De parcă, după prestația mediocră de la VMAs, tot ce mai avea nevoie diva era să-și vadă numele prin ziare alături de un fost angajat de-ai ei care și-a pierdut degetul mare de la picior și cere, cum al­tfel?!, despăgubiri colosale! Ironia face ca fix acum, când cântăreața e în cădere li­beră din cauza carierei deloc înfloritoare și-a vieții amoroase dezastruoase, să vină cineva la ea care să-i pretindă să plătească pentru suferința și durerea cauzate. Astfel, Christina Fish a lucrat pentru Katy în 2014, când diva se afla în turneu mondial și i-a cerut acesteia să mute un perete pe scenă. Peretele i-a căzut lui Fish pe picior, ceea ce a determinat amputarea degetului. Simplu! Sau nu prea, având în vedere că i-au trebuit Christinei trei ani ca să o dea în judecată pe vedetă. Victima susține că în tot acest timp doctorii au încercat să-i salveze degetul, iar ea a dus o viață chinuită. Katy trebuie să plătească acum pentru handicapul fostei angajate, dar și pentru suferința îndurată de aceasta. O nimica toată pe lângă cât o costă imaginea ei tot mai ciuntită!

Victime. Foștii soţi își doresc să se facă lumină în cazul judecării cu fostul lor designer de interior

Alte staruri care-ar fi bune de plată sunt fostul cuplu Brangelina. În plin divorț, An­gie și Brad trebuie să-și mai bată capul și cu fostul lor designer de interior Odile Sau­dant, care pretinde că le-a conceput între­gul sistem de iluminare pentru fostul lor pa­lat Miraval, din Franța, dar n-a primit credit pentru munca depusă. Tariful de 662.000 de dolari l-a primit recent, însă Odile așteaptă încă să-și poată pune semnătura pe design-ul cu pricina. Lucru care nu se va întâmpla prea curând, având în vedere că ideile de­sign-ului i-au aparținut lui Brad Pitt, ea re­alizând doar execuția. „Când cineva încear­că să-mi fure munca, sufăr enorm“, spune designerul care are slabe șanse să câștige în fața superstarului hollywoodian care-a rămas ferm pe poziții.INAPOI LA PRIMA PAGINA