Stilul Kardashian a creat isterie. Chiar și Paris Hilton a vrut să arate ca prietena ei, Kim

Și-ar fi imaginat cineva că o femeie precum Kim Kardashian va deveni un model de copiat? Ei bine, ea a evoluat spectaculos, de la protagonista unui sex-tape, la soția lui Kanye West și diva din propriul show, Keeping Up with the Kardashians, transformându-se într-un reper de stil.

Imaginea brandului de haine și încălțăminte sport lansat de soțul său, Kanye West, Kim Kardashian poartă mai mereu outfituri marca Yeezy, cu pantaloni mulați, maiouri din bumbat și jachete overzise. Așa că, acum, când rapperul West își lansează o nouă linie de haine, Kim a devenit un exemplu demn de urmat de numeroase prietene de familie. O campanie inteligentă, având în vedere că prietena de-o viață a lui Kim, Paris Hilton, s-a transformat în copia sa fidelă, la fel și alte tinere sexy, apropiate ale clanului Kardashian-Jenner. Au acceptat provocarea de a se transforma în Kim pentru o ședință foto îmbrăcate în hainele brandului, imitând-o îndeaproape pe proaspăta mamă Kim.

Și nu doar Paris a vrut să o imite pe Kim pentru o zi. Rapperul în vârstă de 40 de ani, West, le-a ales pe câteva dintre prietenele lui Kylie Jenner pe post de model. Astfel, Biff Jordan Woods, Amina Blue, Sami Miro, Abigail Ratchford, Kristen Noel Crawley și sexy gemenele Shannon și Shannade Clermont s-au făcut blonde și au defilat în noua colecție Yezzy. Fotografiile sunt senzaționale.

Cine îi seamănă mai bine lui Kim Kardashian?

Foto: Arhiva OK!, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA