Sting și soția sa, Trudie, intimi în fața tuturor

Citeste tot despre:

, ,

Dacă unele celebrități se tem să se afișeze în ipostaze amoroase alături de partenerii lor de viață în public, cântărețul Sting și soția sa, Trudie Styler, n-au nicio problemă. Ceea ce ne bucură foarte tare!

Sting și soția sa, Trudie Styler

Sunt căsătoriți din anul 1992, au patru copii și sunt mai fericiți ca oricând. Nu, nu e un basm de necrezut, ci povestea de succes a cuplului Sting & Trudie Styler. Cei doi au vorbit des și deschis despre viața lor de cuplu și chiar despre sex, demonstrându-le tuturor ce înseamnă fericirea și iubirea într-un cuplu longeviv.

Au o relație perfectă

Sting și Trudie sunt un adevărat model! Cei doi au fost surprinși de paparazzi zilele trecute pe când se distrau într-un club de noapte din Saint Tropez. Dezinvolți și pasionali, cei doi au dansat, s-au sărutat și le-au oferit tuturor celor din jur ocazia să vadă cum se comportă doi oameni care se iubesc chiar și după 25 de ani de căsătorie.

Pasionali în club

Sting (65) era îmbrăcat casual, într-o pereche de blugi și un tricou cu dungi, în timp ce doamna Styler purta o rochie extrem de sexy, fluidă, cu un croi care îi punea în evidență silueta perfectă de care se bucură la cei 63 de ani.

Amintim că, în trecut, cei doi admis că practică yoga, sexul tantric și sunt prezenți des la petreceri de swingeri și-n cluburi de streaptese. ”Sexul tantric este un act spiritual. Nu știu o altă metodă  mai pură și bună de a-ți exprima iubirea unul față de altul decât făcând asta (n.r. sex tantric).”, declara Sting acum câțiva ani.

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA