Știți cum arată acum primul soț al Angelinei Jolie?

Au trecut 12 ani de când mariajul dintre Angelina Jolie și Billy Bob Thornton s-a încheiat. Iar acum, acesta din urmă este un bărbat fericit, la casa lui, deși vorbim de-al șaselea mariaj în cazul lui.

26 October 2015 - Hollywood, California - Billy Bob Thornton. "Our Brand Is Crisis" Los Angeles Premiere held at the TCL Chinese Theatre. Photo Credit: Byron Purvis/AdMedia
Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton și-a făcut apariția, la începutul acestei săptămâni, pe covorul roșu al premierei ”Our Brand Is Crisis”, ținută la Chinese Theatre. Acesta a venit însoțit de actuala lui soție, Connie Angland, femeia cu care se iubește de când s-a despărțit de Angelina Jolie.

Cei doi sunt părinții unei fetițe pe nume Bella, care a venit pe lume în 2003, în același an în care s-a pronunțat divorțul lui Billy de Angelina Jolie.

Billy și Connie s-au căsătorit anul trecut, printr-o ceremonie secretă, în ciuda faptului că Billy a declarat de mai multe ori că nu este făcut pentru căsătorie, făcând referire la cele cinci mariaje anterioare, eșuate.

BILLY BOB THORNTON + wife CONNIE ANGLAND @ the premiere of 'Our Brand Is Crisis' held @ the Chinese theatre. October 26, 2015
BILLY BOB THORNTON, alături de soția sa, CONNIE ANGLAND

Amintim că Billy și Angelina s-au îndrăgostit pe când filmau împreună la pelicula ”Pushing Tin”, în 1999, deși Billy era logodit la acea vreme cu actrița Laura Dern. Un an mai târziu, Angelina și Billy s-au căsătorit, și-n scurt timp mariajul lor a devenit unul dintre cele mai discute din cetatea filmului, din cauza ”dovezilor de dragoste excentrice”. Facem referire, desigur, la cele două fiole cu sânge pe care cei doi le purtau la gât, ca semn al dragostei unul față de celălalt. În martie 2002, Jolie și Thornton au anunțat că au adoptat un copil din Cambodgia, însă la separarea lor din iunie 2002 s-a aflat că Jolie a adoptat acest copil ca mamă singură. În 2003, divorțul dintre cei doi s-a finalizat.

Billy Bob Thornton (R) and actress wife Angelina Jolie pose during arrivals at the 59th annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, January 20, 2002. Thornton is nominated for Best Actor in a Motion Picture - Drama, and Comedy or Musical categories. REUTERS/Fred Prouser JH/SV
Billy Bob Thornton și Angelina Jolie, la Globurile de Aur în 2002


INAPOI LA PRIMA PAGINA