Suferinţa neştiută a actriţei Stela Popescu

E mereu veselă şi zâmbitoare, dar are o afecţiune de care puţină lume ştie. Uite despre ce este vorba.

Stela Popescu diabet

N-ai spune vreodată că Stela Popescu suferă în tăcere. Şi asta pentru că, de când o ştim, este o femeie plină de viaţă. Doar că, în spatele acelui zâmbet permanent afişat pe scenă şi pe micile ecrane, actriţa ascunde o suferinţă tainică. Şi o face cu dibăcie, de vreme ce nimeni nu şi-a dat seama până acum de ea.

Întâmplător, noi am aflat de ea dintr-o carte de bucate, “Găteşte moldoveneşte cu Stela Popescu”, o colecţie de reţete moldoveneşti pe marginea cărora actriţa face tot felul de precizări.

Stela Popescu Gateste moldoveneste

Într-una dintre acestea, ea face referire şi la boala pe care a ascuns-o de ochii publicului: “Apropo de dulce. Cum naiba oi fi având eu diabet, când n-am abuzat niciodată de dulce?”.

Ei bine, tot actriţa oferă şi un răspuns: “Cică nu numai de la prăjiturele se declanşează «măgarul ». Dacă-i vorba de grăsimi, apoi ele sunt sigur vinovate, căci peste o felie de pâine neagră unsă cu untură (de gâscă, raţă, porc) şi presărată cu sare şi puţină boia pe deasupra nu trece nimic”.

De altfel, actriţa a recunoscut în interviurile sale că este gurmandă şi că aproape toată viaţa a încercat să ţină cure de slăbire, dar plăcerea de a mânca a biruit de fiecare dată.

Stela Popescu si Horia Varlan Gateste moldoveneste
La lansarea cărţii sale de bucate, alături de maestrul bucătar Horia Vârlan.


INAPOI LA PRIMA PAGINA