Sunt actrițe mari la Hollywood, dar toată lumea le confundă!

Cine n-a auzit de Amy Adams sau de Isla Fisher? Problema e că cele două seamănă atât de bine încât mulți nu știu să le deosebească.

colaj-actrite
Amy și Isla

De altfel, Isla a recunoscut că se confruntă atât de des cu această problemă, încât a decis să le facă o glumă apropiaților ei. Soția lui Sacha Baron Cohen a ales deja felicitările de Crăciun și a pus-o în locul ei pe Amy Adams, doar să vadă dacă își dă seama cineva că nu e ea cea din poză.

”Am decupat fața lui Amy și apoi am lipit-o pe a mea. Deci era Sasha, Amy și copiii. Și deasupra scria: Sărbători fericite, Sasha și Isla”, a povestit, amuzată, Isla în timpul emisiunii ”America`s Today”.

Ulterior, actrița a recunoscut că nimeni nu s-a prins de gluma pe care a făcut-o, nimeni nerecunoscând-o acolo pe Amy. ”Nimeni n-a observat. Și eu am început să spun că a fost o glumă, că nu sunt eu în fotografie, ci Amy”, a mai spus Isla.

attends the photo call for  Focus Features' "Nocturnal Animals" at Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills on October 28, 2016 in Los Angeles, California.
Armie Hammer, Amy Adams, Tom Ford, Isla Fisher, Jake Gyllenhaal și Aaron Taylor-Johnson

Totuși, Isla a recunoscut că nu o deranjează să fie confundată cu Amy, căci crede că aceasta din urmă este o actriță superbă și foarte talentată. ”Mi se pare că este un mare compliment, căci Amy este superbă. Sunt un mare fan al lui Amy. Cred că este o actriță extraordinară .”, a declarat Isla.

foto: getty imagesINAPOI LA PRIMA PAGINA