Sunt împreună! Dakota Johnson și Chris Martin, vacanță în Israel

Iată că zvonurile apărute la începutul lunii trecute se adeveresc! Dakota Johnson, actrița din „Fifty Shades of Grey”, se iubește cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay și totodată fostul soț al actriței Gwyneth Paltrow.

Sunt împreună!

Ba mai mult, relația lor este una cât se poate de serioasă, și datează încă de acum câteva luni, potrivit unei surse citate de UsWeekly. ”Au ajuns să se cunoască unul pe celălalt destul de bine și se simt confortabil unul în compania celuilalt”, a precizat respectiva sursă.

Citește și Dakota Johnson e îndrăgostită de Chris Martin, fostul soț al lui Gwyneth Paltrow?

O altă sursă confirmă toate acestea, menționând și că relația lor este atât de închegată încât Chris (40) îi cere adesea părerea în privință cu creațiile lui muzicale. ”Chris îi trimite Dakotei (28) muzica lui și o întreabă ce părere are. E mai mult decât o aventură între ei”, spune și această sursă despre cele două vedete.

O altă dovadă a relației lor ar fi faptul că, luna trecută, Dakota și Chris au fost văzuți împreună la un concert în Israel. Chipurile, muzicianul a invitat-o să călătorească alături de el pentru a urmări concertul lui Nick Cave. După concert, cei doi au fost văzuți luând masa în restaurantul Yam Sheva, din Herzliya, Israel.

Au luat masa aici, după concert.

Oare ce părere are Gwyneth Paltrow?INAPOI LA PRIMA PAGINA