Suri Cruise îi seamănă perfect lui Katie Holmes în noua fotografie

Citeste tot despre:

, ,

Fiica lui Tom Cruise și-a lui Katie Holmes crește pe zi ce trece! Într-o nouă fotografie postată de celebra ei mamă, pe rețelele de socializare, micuța Suri pare copia ei fidelă!

Katie și Suri au o relație puternică

Deși tatăl ei lipsește din peisajul familial de mai bine de cinci ani, Suri pare să aibă parte de o copilărie fericită, în sânul familiei din partea mamei sale. Katie, fosta soție a actorului și totodată cea care o are în grijă pe fetița de zece ani, a postat, ieri, pe contul ei de Instagram, o imagine în care Suri apare alături de verișorii ei, în Los Angeles.

În imaginea respectivă, Katie apare ținută în brațe de unul dintre verișorii săi, în timp ce se bucurau de o plimbare nocturnă. Cu zâmbetul până la urechi, micuța Suri îi seamănă din ce în ce mai mult mamei sale.

Îi seamănă tot mai mult mamei sale

”Le iubesc pe aceste suflete care mă inspiră prin reușitele lor, prin frumoasele lor gânduri, și-mi aduc atât de multă lumină în viața mea”, este mesajul postat de Katie în dreptul fotografiei în care apar nepoții ei și fiica de zece ani.

Pe vremea când Tom și Katie formau un cuplu

Vorbind despre rolul de mamă singură pe care și l-a asumat încă din 2012, Katie a declarat că fiica ei se transformă pe zi ce trece. ”În fiecare zi, copiii se îndepărtează mai mult de tine. Și e un lucru pozitiv, căci asta înseamnă că devin mai independenți. Însă, e totodată sfâșietor. Ai vrea să stea cu tine pentru totdeauna, însă trebuie să-i dai acestei minunate ființe tot ce are nevoie și, apoi, s-o lași să plece. Iar acest moment va fi extrem de trist pentru mine. (…) Copilul meu este cea mai importantă ființă pentru mine”, declara Katie pentru revista „Town & Country” acum câteva săptămâni.

foto: arhivă / Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA