Surpriză de la Hellen Mirren! L-a sărutat pe buze pe Morgan Freeman

După ce au jucat împreună în filmul „Red, pare că Hellen Mirren și Morgan Freeman au multe în comun și că între cele două vedete de la Hollywood există în mod clar afecțiune și apreciere.

getty

Helen Mirren, 71 de ani, a oferit un moment surprinzător în timp ce îi înmâna lui Morgan un premiu pentru întreaga sa carieră ca actor, la cea de-a 16-a ceremonie anuală Movies For Grownups.

Câștigătoare a premiului Oscar în 2007 a curpins în mâini fața lui Morgan Freeman, 79 de ani, și l-a sărutat pe buze, pe scenă din Beverly Hills, chiar în văzul tuturor. Pentru prezentarea actorului într-un mod atât de special, Mirren a purtat o rochie neagră pe corp, cu mânecă lungă și o aplicație florală alb cu verde în partea din față. Părul l-a coafat lejer, iar la ținuta spectaculoasa a asorta și o pereche de cercei din aur cu diamante și model floral.

Hellen și Morgan în
Hellen și Morgan în 2016 la Chaplin Award Gala și în 2010 la Palm Springs

Ea și Freeman s-au reunit din nou pe platoul de filmare pentru o nouă adaptare a „Spărgătorului de Nuci”, filmând  în Londra împreună cu Keira Knightley si Matthew Macfadyen.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA